Recreatieruimte  

Welzijnsorganisatie Palet Welzijn organiseert in deze recreatieruimte voor de senioren in Oosterheem allerlei activiteiten. Bijvoorbeeld yoga, tai-chi, koersbal, Spaanse les of computerlessen. De computerlessen worden gegeven door studenten van het ID College. 

Advies en een praatje 
Palet Welzijn organiseert niet alleen leuke activiteiten voor senioren. De ouderenadviseurs geven ook advies over wonen, welzijn en zorg. U kunt tijdens een spreekuur gratis terecht voor advies en een gezellig gesprek. 

Wees welkom! 
U bent van harte welkom in ons dienstencentrum aan het Oosterheemplein 156. Van maandag tot en met vrijdag is er tussen 9.00 en 16.00 uur altijd iemand aanwezig. 

Wie is Palet Welzijn? 
Palet Welzijn is een professionele welzijnsorganisatie die zich vooral richt op ouderen en mantelzorgers. Deze inzet richt zich voornamelijk op ondersteuning bij de zelfredzaamheid en ontmoeting, zodat ouderen en mantelzorgers de regie over het eigen leven kunnen behouden en mee kunnen blijven doen in de maatschappij. We willen bevorderen en kunnen blijven meedoen in de maatschappij. We willen bevorderen dat iedereen mee kan doen, ongeacht cultuur, afkomst, religie of seksuele geaardheid. We willen burgers activeren en ondersteunen bij het mee vorm geven aan de samenleving. Palet Welzijn staat voor mensenwerk. 

Meer weten? 
Kijk op www.paletwelzijn.nl voor meer informatie en contactgegevens.   


Maandag 13:00 – 18:00
Dinsdag 09:00 – 18:00
Woensdag 09:00 – 18:00
Donderdag 09:00 – 18:00
Vrijdag 09:00 – 21:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

 

Zakelijk Contact

Social Media

   Facebook
 
 
Oosterheem

Oosterheemplein 
2721 NJ Zoetermeer

  Contact